søndag den 11. november 2012

Skovtur

Idag har vi været på skovtur, med picnic kurv og hvad dertil hører... For et stykke tid siden mødtes jeg med en gammel veninde, en veninde hvis mor er, og har været i mange år, rigtig god veninde med min mor.

Vi har ikke set hinanden i mange mange år...det er flere børn siden at vi har set hinanden, så det er vidst på tide. Så vi mødtes for at fastsætte en dag, hvor vi kunne mødes med vores familier og vores forældre, da jo egentligt er dem der "startede" det hele.

Alle blev bedt om at pakke en picnickurv, og komme på skovtur. Vi mødtes hjemme hos os, og spiste frokost indedøre, inden vi pakkede os ind i halstørklæder og varmt tøj, til en lang gåtur. Vi gik en tur i Kokkedal skov, op forbi Kokkedal slot og sluttede af med at gå forbi hestefoldene, så ungerne kunne klappe de ponyer der var ude og få luft.

Så var det også meget velfortjent, at komme hjem i varmen, til en kop kaffe og en masse dejlig kage, hjemmelavet æblekage, chokolade muffins og Drømmekage.

Endnu en dejlig efterårsdag.Efterår i Kokkedal Skov/I samlet flok på tur/ Hånd i hånd, Louise og Liva/ En rose i skoven/ William/ Hygge-snak, Kirsten, mor (Jeanne) og Louise/ Nusser pony på mulen, Daniel, Clara og Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar