torsdag den 22. november 2012

Aftensmad-hygge

Er det ikke bare hyggeligt når hele familien er samlet i køkkenet og arbejder sammen og laver aftensmad... Jeg syntes at det er super hyggeligt og det er heldigvis meget nemt at få Lauritz til at hjælpe. Han elsker at lave mad og være med der hvor det sker. Igår havde han også fået en af pædagogerne til at lave knækbrød sammen med ham, så de, alle børnene, kunne spise det på stuen til frugten. Skønt.

Hvis det så også passede med at han var et lille mad-øre, jamen så var det jo slet ikke til at få armene ned. Men det er han ikke...en bestemt lille herrer der ved hvad han vil have og hvad han bestemt ikke vil have. Han bliver tilbudt stort set alt, i hvert fald alt det vi spiser. Men han siger pænt nej tak, og det er også okay. Han skal ikke tvinges, men vi vil blive ved med at tilbyde forskellige ting, for pludselig så siger han ja...det har han gjort med nogle ting. Og det skal heller ikke blive en kamp. Han skal stadig have en god oplevelse når han sætter sig til bordet for at spise.

Han smager næsten på mere når vi laver mad, fremfor når maden er tilberedt. Så ..."nej tak"! Fint fint. Det kommer, det er jeg sikker på, han er jo en sund og energifyldt dreng så han får vidst det han skal.

Og dagens aftensmad...hjemmelavet pizza, en stor favorit hos den lille herre..og den store.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar