søndag den 25. november 2012

Sidste søndag i november

Det er SÅ lang tid siden, men i dag skulle det være. Jeg havde aftalt med en veninde, jeg ikke har set i lang tid, at vi skulle mødes og hygge, så hendes Marvin og Lauritz kunne lege.

Tenna og jeg lærte hinanden at kende da vi var gravide. Vi havde, hver især, meldt os i en terminsgruppe, på nettet, hvor man kunne udveksle tanker, erfaringer og hvis man ellers bare havde behov for en omgang tøsesnak med andre der var på samme sted i livet, dvs. stortset alt handlede om graviditet og babyer.

Der er, næsten på dagen, en måned mellem Lauritz og Marvin. Vi har gået til babysvømning sammen, i Frederiksberg svømmehal, og drengene er også blevet døbt sammen, i Højdevangskirken. Det var godt nok tilfældigt, men ret pudsigt og hyggeligt.

Vi havde aftalt at vi ville ind og se julemarkedet på Højbro plads og spise frokost og drengene kunne lege og løbe lidt rundt. Men men men, pludselig stod det ned i stænger, og så er det bare ikke særlig hyggeligt at være udenfor, ligemeget hvor godt man er klædt på. Så vi gik i Illum og spiste frokost (de har et fint børnevenligt område) og da vejret stadig ikke ville "lege med os" så vi løb i Magasin for at hygge i deres børneområde, hilse på julemanden og i det hele taget bare være i tørvejr og varme.

Vi havde taget toget og bussen ind til København da det altid er et sikkert hit hos Lauritz. Og det slog heller ikke fejl denne gang... TOOOG...JUBIIII... Bus JUBIIII. Det var dog en meget meget træt mand jeg havde med hjem i toget. Han ville bestemt ikke sove til middag, på det tidpunkt han normalt sover, men han kapitulerede netop som vi var kommet ind i toget mod Helsingør. Det lille skind.

Aftenen er gået med forberedelser til december og julepynt. Lauritz har hjulpet med at sætte tranebær på ståltråd og stikke nelliker i appelsiner.

Med sådan en dag, så skal man da også have risengrød til aftensmad...Lauritz ville dog helst bare spise kanelsukker og smør og drikke rød saftevand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar