torsdag den 15. november 2012

Det lille skind

Man bliver så øm om hjertet når ens lille pusling bliver syg og har feber.

Da jeg kom for at hente Lauritz i vuggestuen igår mødte jeg på vej ind, en af pædagogerne. Hun fortalte at Lauritz havde feber og lå inde på sofaen. Det var kommet lige pludselig og først til eftermiddag hvorfor de ikke havde ringet efter mig, da de vidste jeg mere eller mindre var på vej. Og ganske rigtigt. Inde på stuen lå han på sofaen, i sin body uden ærmer og i joggingbukser. Helt stille og knugede en lille ællingebamse. Han kiggede op på mig med små våde øjne og så bliver man så øm om hjertet. Lille pusling. Han var helt slap og meget meget træt. Han havde ikke Mega feber men 38.7, og rigeligt til at påvirke den lille krop.

Hjem på sofaen og ligge og der gik ikke længe inden han faldt i søvn. Og han sov og sov. Vågnede kort et par gange for at falde i søvn igen. Han drak en smule juice og spiste en my yoghurt, og hans feber steg til 40.

Han er vågnet flere gange i nat og bare gerne lige ville mærke os og holde i hånden eller nusses på ryggen, så faldt han i søvn igen.

Jeg er hjemme idag og haft mulighed for at arbejde mens han har sovet. Det er altså det godt ved mit job, heldigvis dejlig fleksibelt.

Han er mere frisk idag og feberen er faldet godt, så nu skal han bare helt på højkant og spise lidt mere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar