søndag den 2. november 2014

Halloween

I fredags fejrede vi Halloween. Hele dagen. Lauritz fejrede Halloween i børnehaven, og var i fuld udklædning fra morgenstunden og skulle spise "Halloween-mad" til frokost. Så den hjemmesmurte madpakke, blev undladt for en gang skyld.

Alle børnene skulle være med til at lave mad. Det elsker Lauritz, så han var helt i sit es. De lavede græskar pizza, edderkop pizza, spøgelses pizza m.fl. Det var et hit hos dem alle.

Lauritz går meget op i superhelte i øjeblikket, og var derfor klædt ud som Hulk. Jeg har de tidligere år, selv lavet hans kostumer, men jeg fornemmer, at den tid er ved at være slut. Måske. Jeg må se om jeg stadig kan få lov, så længe han stadig er lidt lille.


Til gengæld er Mathilda lille, så hende kan jeg stadig bestemme, hvad hun skal klædes ud som, og dermed også få lov til at være kreativ. Men det er altså lidt svært at finde på noget, når hun nu stadig er så lille. Men, det gik, og hun blev edderkop, for en dag.Om aftenen var vi, traditionen tro, hjemme og fejre Halloween, hos mine forældre. Der mødes alle der vil være med, på parkeringspladsen og følges i samlet trop gennem bebyggelsen. De der bor der, og gerne vil tage del i festlighederne, hænger en sløjfe, eller lignende, på døren. Børnene er utrolig disciplinerede, og går troligt udenom de døre, hvor der ikke hænger en sløjfe. De venter pænt på, at alle børnene er samlet foran døren, før der bankes på og råbes "slik eller ballade". Det er en rigtig god ide, og det fungere bare så godt.

Mathilda skulle da også ud og rasle og lave ballade. Så hun var "kravlet" op i sit spindelvæv, og havde et godt udsyn. Slikket lod hun dog storebror og fætter Marius om at dele.
Hulk og lille fætter skelet, efter en god omgang ballade og slik-jagt. Marius var hurtig til at forstå hvad det gik ud på, og fik samlet en god portion slik...selvom han ikke spiser det. Men det var sjovt at samle ind. De er allerede klar til næste år.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar