tirsdag den 10. juli 2012

Midt i en regntid

Når man vågner om morgenen og tænker...her er mørkt, der må være længe til jeg skal op, så bliver man en smule skuffet når man kigger på uret og konstaterer at den er 5:30 (tæt på stå-op-tid). Mørket er lig med skyer og regnvejr. Ikke lige det man har lyst til her i starten af juli og sommerferien lige om hjørnet.

Lauritz er ligeglad...eller han er glad. Han skal have regntøj og gummistøvler på. Er der noget bedre!!Jeg glæder mig til ferien. Det bliver dejligt at være sammen 100%. Få lavet en masse ting i huset (de ting der hele tiden bliver skubbet til siden for alt det sjove) og besøge svigerbørsterne (jaja, jeg ved hvad du tænker, men det er kærligt) i Kalundborg, hygge med nogle gode venner og deres børn, besøge svigerinden i Silkeborg og en "smuttur" til Skagen og besøge nogle venner der er i sommerhus. Alt lige hvad hjertet begærer.

I sommerferien skal vi helt sikkert også bage. Jeg elsker at bage. Brød, boller, kage, muffins, cupcakes osv osv, og Lauritz elsker at hjælpe. Har dog, på den hårde måde, fundet ud af, at han ikke skal være alt for ivrig når vi bager eller også skal han stå på noget højt. Han bliver så glad, så han fjedre i benene og griner, og én gang stod han på en almindelig stol, og ikke hans trip trap som normalt, han var dermed lavere og tættere på bordet. Så alt den fjedren i benene gjorde at han hakkede tænderne lige ned i bordpladen, og slog en lille flig af sin ene fortand. Der skete heldigvis ikke mere, men åååhhh. De tænder. Jeg er noget bange for at han skal komme til skade med sine tænder. 7-9-13 det var ikke så slemt, og krydser fingre for at det ikke sker igen.

Lige et par billeder af chokoladebomben, døbt "Death by chocolate". Den er helt fantastisk. Selv min kollega, som ellers ikke bryder sig om chokoladekage, var vild med den. Den er altid et sikkert hit.

Meeen, det er jo sommer og solen har da været fremme et par gange, så et par sommerbilleder fra haven  skal da også vises.Ingen kommentarer:

Send en kommentar