søndag den 24. august 2014

Portræt 31/52

Mere ferie. Hvor er det skønt. 

Vi har været hjemme. Igen. Og i Silkeborg og besøge min mands ene søster. Og vejret har i den grad været med os...lige til vi tog til Silkeborg. Der kunne vejret ikke rigtig bestemme sig for, om det skulle styrte ned, eller om det skulle være bagende sol. Et stort plus ved vejrets ubeslutsomhed, var dog, at nætterne var noget køligere end hvad de hidtil har været i løbet af sommeren.

Lauritz blev bidt af svævebanen i Aqua i Silkeborg, men var heldigvis god til at stå i kø, og pænt tage en tur af gangen, efter at have stået i kø.

Da vi var i Silkeborg, skulle min svigerfar løbe et løb ved Highland Trail i Silkeborgs Vestskov. Vejret var truende og vi nåede da også kun lige, at komme op ved start/slut området, da himlen åbnede sig og der kom et skybrud af den anden verden. Hold da helt fest. Det var et extreme løb og det blev der da lige sat en streg under. Heldigvis havde vi taget et paraplyer med.

Billedet er enormt dårligt på grund af den massive regn. Lauritz sad helt stille på træstubben og puttede sig indtil sin far, i læ under paraplyen.

Mathilda er virkelig begyndt at dele ud af sine smil. Det er så skønt og man kan ikke selv lade være med at smile

Lauritz elsker sin søster og vil bare gerne hygge med hende hele tiden. Lege med hende, holde hende og ligge og snakke med hende.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar