Ingredienser:
Kagebund:
4 æggeblommer
125 gram sukker
125 gram blødt smør (evt. smeltet og afkølet)
1 dl mælk
300 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
Topping:
200 gram hindbær syltetøj
3 æggehvider
250 gram sukker
Fremgangsmåde:
- Pisk æggeblommer og sukker, tilsæt smør og mælk og pisk alt godt sammen.
- Rør mel og bagepulver i dejen. Rør dejen indtil den bliver blød og ensartet.
- Beklæd bageformen med bagepapir og fordel dejen i formen (formens mål ca. 24X33 cm). Dejen er ikke tynd/ flydende, så den skal nærmest "smørres" ned i formen.
- Bag kagen i midten af ovenen på 170 grader i 20-25 minutter. Overfladen skal lige have fået en smule farve.
- Mens kagen bager piskes æggerhviderne stive/luftige. Tilsæt sukker og pisk, til du får en lidt sej marengskonsistens.
- Når kagebunden er færdigbagt, fordeles syltetøjet i et jævnt lag og marengsen fordeles efterfølgende på toppen.
- Bag kagen i yderligere 15-20 minutter, til toppen af marengsen er gylden.
Et voila...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar