mandag den 5. august 2013

Han har fart på..

I dag, som så mange andre dage, har Lauritz været i vuggestue. Han elsker sin vuggestue, og det er yderst sjældent, at han ikke har lyst til at komme i vuggestue. Sådan har det været fra dag 1. Det er bare så fantastisk. Han er glad for at blive afleveret og glad når han bliver hentet. Hvad mere kunne man ønske sig.

Om ikke så lang tid, så skal han til at gå i børnehave, og vi glæder os alle sammen. Lauritz syntes at det er så spændende inde i børnehaven, med alle de store børn og alt er bare lidt større og lidt vildere og lidt sjovere. Og han kan virkelig godt bruge det. Han har så meget krudt der skal brændes af, så vi kan næsten ikke følge med.

I hans institution er de ret gode til at lade de store vuggestue børn komme på besøg på børnehave stuerne og komme med børnehaven på tur. De gør det blandt andet for at lette overgangen fra vuggestue til børnehave. Jeg syntes at det er en rigtig god ide. Så har børnene en chance for at vende sig til de nye forhold stille og roligt i deres eget tempo, så de føler sig trykke.

Lauritz skal flytte "op" i børnehave her en gang i september har vi fået at vide...når de får plads. Men Lauritz har ikke tid til at vente. Han er allerede begyndte selv at gå i børnehave. Siden han er kommet tillbage fra sommerferie, har han været i børnehaven om formiddagen og til frokost, og så til middagsluren er han kommet tilbage til hans egen stue.

Men idag har han været i børnehave hele dagen, og sovet på sofaen i børnehaven. Det ville han nemlig gerne, så det fik han lov til. Der er stadig sommerferie i institutionen, så der er ikke så mange børn, så de kan tillade sig lidt mere og hygge om dem der er.

Tja...han har ikke tid til at vente den lille kanalje. Jeg håber at han selv kan følge med.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar