mandag den 11. februar 2013

Tiden der gik.

De sidste par uger er fløjet afsted. Jeg har haft så utrolig travlt på jobbet. Jeg har slet ikke nået at være mig selv de 5 minutter om dagen jeg har haft mulighed for det. Kender I det? At alt skal gøres og man kan slet ikke følge med timerne der går. Der mangler simpelthen timer i døgnet. Og de 5 minutter som man har til at pleje sig selv, og gøre lige nøjagtigt det som man selv vil HELT SELV FOR SIG SELV...de ender med at man sidder og stirrer tomt ud i luften - helt tom i hovedet, med tankerne farende rundt i baghovedet. Tanker om ting der skal gøres og nåes, og om ting der er gjort og nået...har man nu husket det hele, eller glemte man noget i mængden af alle tankerne?

Det er heldigvis meget lang tid siden at jeg har haft det sådan, og jeg ved at det kun er for en kort periode, hvilket hjælper en del.

Det er underligt som alt bare falder oven i hinanden, og skal være klaret på samme tid. Hvad er det der gør det?

Nå, men i den tid der er gået har jeg så også nået at være på kursus i London i 2 dage (eller nærmere 3 dage). Dagene blev brugt på et ledelseskursus og et medarbejderudviklingskursus, og heldigvis også et møde over Tapas med søde Astrid, som jeg har læst sammen med, men som nu bor i London.

Jeg tog derover aftenen før kurset startede, og havde planlagt at forberede mig lidt til kurset og se på lidt arbejde om aftenen, men fik en fin blå skærm da jeg tændte min PC. Harddisken var brændt sammen. Er det bare typisk eller er det bare mig. Jeg kan arbejde, næsten, fra alle steder jeg befinder mig, bare jeg har min laptop og Internetadgang. Ikke enten eller, men begge dele.

Sidste gang jeg var derovre havde jeg problemer med at komme på internettet på hotellet, så det var det første jeg sørgede for da jeg checkede ind. Gad vide hvad der sker næste gang jeg skal til London på kursus...

Den fritid jeg ville have haft mens jeg var i London, skulle have være brugt i karbadet på hotellet, og med med at nusse og pleje og være god mod mig selv. Men endte i stedet med at stå tidligt op, spise morgenmad på kontoret derovre, mens jeg sad og ventede på IT afdelingen mødte ind (ventede 1 time), og efter kursets første dag sluttede, tilbage på kontoret og hente pc, der nu havde fået ny harddisk.

Forsøgte febrilsk at få fat i Mark, men vi blev ved med at ringe forbi hinanden. Så timerne fløj og min mave skreg på mad, så jeg hentede noget mad og tog med tilbage til hotellet. Spiste, fik endelig fat i Mark og gik omkuld med The Iron Lady på iPaden...when in London...

Ud over travlhed på jobbet og en smuttur til London, så har jeg også fået lavet fastelavnskostume til Lauritz. Han skulle være løve. Jeg spurgte ham hvad han havde lyst til at være ...han legede bare videre. Mig "skal du være løve til fastelave" Lauritz "ja"! Det et okay for mig. Jeg er ikke mega krea, men vil gerne og kan godt lidt, og sidste år så jeg at Ulla, fra Lullaby & La La havde lavet et rigtig fint løvekostume til sin ældste søn, og fået strikket en fantastisk manke. Men hun er også helt fantastisk krea mor, og jeg kan lige så godt indrømme, at det bliver jeg aldrig. Men lidt er bedre end intet.

Manken, den skulle han altså have. Men ikke helt den samme som Ulla havde fået strikket. Jeg tog en af Lauritz gamle elefanthuer, og hæklede garn på den, i 10 cm totter, i gul, rød, orange og brun. Den blev ret god, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg kom lidt sent igang, men heldigvis tager jeg ofte toget på arbejde. Og selvom at det er en kort tur, så var der stadig rigeligt tid til at hækle totter på huen. Jeg nåede dog at blive en smule stresset, da Mark tirsdag aften, efter nogle af vores venner der havde været til middag, var gået og han fortalte, at en af pædagogerne havde sagt at Lauritz gerne måtte være klædt ud om onsdagen, for der skulle de slå katten af tønden. Jeg havde i mit hoved overbevist mig selv om at de holdt fastelavn om fredagen. Så det blev en sen aften, men jeg nåede at hækle manken færdig og sy halen på dragten, slut.

Jeg har også lavet min første Risotto. Risotto med svampe mums siger jeg bare. Det var super nemt, men tog noget tid. Men helt sikkert ventetiden værd, og det skal vi snart have igen, hvis det står til mig.

I weekenden var vi til fastelavn i vores gamle hood, og hyggede med vores skønne venner og deres ligeså skønne børn. Der blev slået katten af tønden, spist kage, drukket kaffe, børnene legede og de voksne sladrede, som vi gør bedst.

Efterfølgende vendte vi snuden på Kalundborg, da Julie fyldte 7 år i mandags, og hun skulle selvfølgelig fejres med maner.

Søndag var i familiens tegn og der var ingen planer. Mark og Lauritz ville i svømme hallen, men måtte vende skuffede hjem, da pumperne var i stykker. Så lærte Lauritz et nyt ord, ærgerligt. Svømme ærgerligt mor sagde han da han kom hjem. Åh det lille skuffede ansigt. Jeg håber at de har fået det ordnet til næste weekend.

Jeg fik endelig sat en hel masse til salg på DBA.dk og TS, og har allerede solgt 3 cykler (inkl. ladcyklen som jeg ellers er meget glad for men som bare står og ruster efter vi er flyttet). Og er startet på at strikke et pudebetræk i perlestrik. Det er heldigvis på pind 7, så det går stærkt.


Og så en omgang billedspam, for den tid der er gået.Ingen kommentarer:

Send en kommentar