onsdag den 9. januar 2013

Kulturelt nytår

Så startede vi igen det nye år med noget kulturelt og familiehygge.

Et par år har vi nu været til nytårskoncert i Falconer centret og høre Schönbruun Slotsfilharmonikere spille deres kendte traditionelle nytårskoncert fra Wien nytårsdag.

Repertoiret er specielt Mozart og der er flere genkendelige klassikere i blandt.

Vi høre ikke klassisk musik til dagligt, men vi kan rigtig godt lide at gå til denne nytårskoncert. Det er helt specielt og man bliver i et behageligt humør af at høre musikken.

Som sidste gang vi var inde og høre dem til nytårskoncert var både Marks og mine forældre med. Vi startede aftenen med middag på restaurant La vie et Bella på Falconer Alle. En fantastisk italiensk restaurant, hvor de går op i den gode oplevelse for deres gæster. Maden var så lækker at jeg helt glemte at tage billeder, og derfor kun fik billed af desserten.

Forretten bestod af bressola med ricotta og ruccola. Bressolaen smeltede på tungen som smør. der var en mellemret med sort ravioli fyldt med svampe (kan ikke huske hvilke), til hovedret kalvemørbrad med trøfflesauce og friske revede trøffler og til dessert chokolade panna cotta eller tiramissu.

Vi fik at vide hvordan man kan vide om trøflerne er friske. De lugter...hvis de ikke lugter, så betaler man for meget, som tjeneren fortalte.

Billederne er taget med min telefon, og vi sad lidt fra scene, så beklager på forhånd den lidt ringe kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar